Moon Smile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Moon Smile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Moon Smile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Antalya Valisi Sayın Hulusi Şahin tarafından çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir organizasyonla kapılarını açtı.

A+A-

 Antalya Valimiz Sayın Hulusi Şahin’in kurdele kesimiyle açılışını yaptığı Moon Smile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ortodonti Uzmanı Ece Kınsız Zorlu, Protez Uzmanı Özden Özer ve Estetik Diş Hekimi Volkan Çam ortaklığında Güzeloba’da, çok donanımlı bir diş polikliniği olarak hizmet vermeye başladı.

 Ortodonti Uzmanı Ece Kınsız Zorlu, Protez Uzmanı Özden Özer ve Estetik Diş Hekimi Volkan Çam ortaklığında Güzeloba’da hizmete giren poliklinikte, diş telinden implant cerrahilerine, dolgu ve kanal tedavisi gibi tedavilerden gülüş tasarımına kadar her türlü ağız ve diş sağlığını ilgilendiren konuda son teknolojiyle danışanlarını karşılıyor.

 

Açılışta, polikliniğin sahibi ve aynı zamanda çok iyi üç arkadaş olan; Ortodonti Uzmanı Ece Kınsız Zorlu, Protez Uzmanı Özden Özer ve Estetik Diş Hekimi Volkan Çam kliniklerinde önceliklerinin disiplinle yapılan tedavilerin hastalarıyla kurulan içten ilişkilerle güçlendirilmesi olduğunu belirtirken, hastaların yapılan işin arkasında her zaman durulacağından emin olmadan kliniklerinden ayrılmamasının esas amaçları olduğunu ifade ettiler. Sağlık konusunda ülkemizin dünyada çok ileri bir seviyede olduğunun altını çizen ortaklar, 30’lu yaşlarının başında olduklarını ve enerjilerinin dünyadaki en iyi diş polikliniklerinden biri olana kadar bitmeyeceğini söylediler.

 

Açılışta davetlilerin polikliniğin teknolojik donanımlarından çok etkilendiklerini söyleyen birçok davetli, diş tedavilerine karşı engel olamadıkları endişelerinin sona erdiğini de sözlerine eklediler.

Bu haber toplam 1072 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.