Mısır'daki Hint düğünü Rixos'ta yapıldı

Mısır'daki Hint düğünü Rixos'ta yapıldı

MISIR'ın dünyaca ünlü tatil beldesi Sharm El Sheikh'te bulunan Rixos Premium Seagate ve Rixos Sharm El Sheikh, Mısır'da düzenlenen Hint düğününe ev sahipliği...

A+A-

MISIR'ın dünyaca ünlü tatil beldesi Sharm El Sheikh'te bulunan Rixos Premium Seagate ve Rixos Sharm El Sheikh, Mısır'da düzenlenen Hint düğününe ev sahipliği yaptı.

Hindistan'ın Ahmedabad şehrinden kalkan özel uçakla getirilen özel davetli 400'ün üzerinde kisinin katıldığı, 3 gün, 3 gece süren kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. Otelin farklı alanlarında konuklar icin her güne ayri olarak özel dekorlar ile sahne şovları yapıldı. Hindistan'ın ünlü şarkıcılarından Neha Kakkar, Arman&Malik ve Sanam Grubu'nun sahne aldığı etkinliklerde misafirler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Sharm El-Sheikh'e gelen misafirler için 20'nin üzerinde firmadan 350 kişi organizasyonda görev aldı. Hindistan'dan düğün için özel olarak 45 aşçı ve 300 kilonun üzerinde malzeme getirildi.

YILDIRIM: MISIR TURİZMİ İÇİN İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

Rixos Hotels Mısır CEO'su Erkan Yıldırım, "Mısır turizminde Hindistan'dan ilk kez bu tarzda bir düğün organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. 09-12 Ocak tarihleri arasında düzenlenen düğün, Mısır turizmi için bir ilk olma özelliğini taşıyor. 2023 yılında da bu organizayonlarımız artarak devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Mısır'daki Hint düğünü Rixos'ta yapıldı

DHA

Bu haber toplam 2563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.