Manavgat’a yeni günübirlik yaşam alanı

Manavgat’a yeni günübirlik yaşam alanı

Manavgat Belediye Başkan’ı Şükrü Sözen’in vizyon projelerinden birisi olan Çamiçi Bölgesindeki Sorgun Sahil Park Tesislerinde sona gelindi.

A+A-
Manavgat halkının günübirlik olarak yararlanabileceği tesislerde kır düğün alanı, spor alanları, restoranlar ve gezinti alanları yer alacak
 
ÇOK AMAÇLI GÜNÜBİRLİK TESİSLER
 
Manavgat Belediyesi vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda kente yeni sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından Sorgun 930 Parsel Çamiçi Bölgesi için hazırlanan proje, 11 dönümlük bölgede uygulandı. Her ayrıntı tek tek düşünülerek hazırlanan projede, 1280 kişilik kır düğün salonu, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, restaurant, pergolalı oturma alanları, sergi ve satış alanı, otopark, gezinti alanları, mini golf sahası, rekreasyon alanları ve idari ofisler yer alıyor. Manavgatlı vatandaşların özel günleri ve günlük kullanımı düşünülerek tasarlanan proje, içerdiği sosyal tesisler ile çok işlevli bir hüviyete sahip olacak. Proje nihayete erdiğinde Manavgat’ın en güzel sahillerinden olan Sorgun Çamiçi bölgesi, Manavgat Halkına kazandırılmış olacak.
 
KENTİMİZE BÜYÜK DEĞER KATACAK
 
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sorgun Sahil Park Tesisleri’nin hayata geçirilmesiyle kente estetik, fonksiyonel ve modern bir günübirlik tesis kazandıracaklarını ifade etti. Başkan Sözen, “Sorgun bölgemizde halkımızın nefes alabileceği, sevinçlerini ve mutluluklarını paylaşabileceği önemli bir tesisi hayata geçiriyoruz. Farklı fonksiyonlarıyla Sahil Park Tesislerimiz, halkımızın sosyal yaşamına ve bölge turizmine çok büyük değer katacak. Sahil Park Tesislerimizin şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu temenni ediyorum. Tesisimizin yapımında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Günübirlik alanımızın açılışını çok yakında Manavgat Halkımızla birlikte yapacak olmak bizi heyecanlandırıyor” dedi.

Bu haber toplam 994 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.