Manavgat Zabıtası'ndan Ramazan öncesi fırın denetimi

Manavgat Zabıtası'ndan Ramazan öncesi fırın denetimi

MANAVGAT Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların etiket fiyatlarına ve gramaja uygun, hijyenik ekmek tüketmesini sağlamak...

A+A-

MANAVGAT Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların etiket fiyatlarına ve gramaja uygun, hijyenik ekmek tüketmesini sağlamak amacıyla fırın ve ekmek bayilerine yaptığı denetimleri sıklaştırdı.

Kent halkının sağlığı için zaman mefhumu gözetmeden denetimlerini gerçekleştiren Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde fırınlarda denetim yaptı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 210 gram ekmeğin 5 lira, 250 gram Ramazan pidesinin 7,50 lira ve 350 gram Ramazan pidesinin fiyatının 10 lira olarak satış kararı vermesinin ardından 20 fırın ve ekmek büfesinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde ekmeklerin gramajları tek tek ölçüldü ve genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Zabıta ekipleri, bir iş yerinin hijyen kurallarına uymadığını tespit ederek cezai işlem de uyguladı. İmalat bölümünde özellikle uyulması gereken genel hijyen kurallarını esnafa anlatan ekipler, denetimlerin aralıksız bir şekilde gerçekleşeceğini de bildirdi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

FOTOĞRAFLI

 

Manavgat Zabıtası'ndan Ramazan öncesi fırın denetimi

DHA

Bu haber toplam 351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.