Kızılay’a anlamlı destek !

Kızılay’a anlamlı destek !

Elbi Elektrik, “Birbirimize candan bağlıyız” sloganıyla tüm Türkiye’de kampanya başlatan Kızılay’a destek verdi.

A+A-

23 Ocak Salı günü Elbi Elektrik fabrikasında kurulan kan verme ünitelerinde, fabrika çalışanları e tüm bölge halkı gün boyunca Kızılay organizasyonuna destek oldu. Elbi, sanat ve spor dünyasının sevilen isimlerinin de katılım yaparak çağrıda bulunduğu, “Sen de kan bağışçımız ol, ihtiyacı olan milyonları hayata bağlayalım” denilen proje çağrısına yanıtsız kalmadı.

Türkiye’nin en sevilen anahtar priz üreticisi, yerli sermaye, yerli üretimin öncülerinden Elbi Elektrik, sosyal sorumluluk projelerine de kayıtsız kalmıyor. Marka her fırsatta toplumsal fayda bağlamında sosyal projelerin katılımcı ve uygulayıcısı olurken, bunlardan sonuncusu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yangınlar, savaşlar, sel felaketleri, depremler gibi yaşanan her olumsuz durumda, mağdur ve muhtaç durumda bulunmak üzere sahada görev yapan ve yaraları saran Kızılay’a sanayicilerden de destek var.

Türkiye’nin tanınmış ve saygın sanatçıları, yazarları, akademisyenleri, iş insanlarının destek verdiği kampanyada, elektrik imalat sanayinin temsilcisi Elbi Elektrik, fabrika çalışanlarının yanı sıra katılımı arttırmak üzere bölgede çeşitli aksiyonlar aldı. Yerleşik halka ve bölgedeki diğer sanayi kuruluşlarına duyuruları ile ulaşarak, kan vermek üzere fabrikasına davet etti. “Sensiz Olmaz” denilerek başlatılan çağrıya bölgeden yoğun katılım olduğu gözlenirken, kan verme işlemleri gün boyunca yoğun biçimde devam etti.

Türkiye pazarındaki tekil ve toplu konutlar ile özel projelerin en çok tercih edilen markalarından Elbi Elektrik, bir yandan geniş ürün gamını genişletip, yatırımlarını soluksuz sürdürürken, ülken meselelerine ve sivil toplum kuruluşlarının çağrılarına duyarsız kalmayarak, milli şuur ve birlik beraberlik için örnek bir sanayi kuruluşu olarak, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamaya devam ediyor.

Bu haber toplam 956 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.