Kepezspor'dan 9-0'lık galibiyet

Kepezspor'dan 9-0'lık galibiyet

Kepez Belediyespor, Tarsus İY karşısında oynadığı etkileyici maçta 9-0'lık galibiyet elde ederek TFF 3. Lig 1. Grup'taki şampiyonluk mücadelesini sürdürdü. Başkan Mesut Kocagöz'ün tribünden takip ettiği karşılaşmada, takımına destek verdiği görüldü.

A+A-
Kepez Belediyespor, kendi sahasında Tarsus İY'yi ağırladığı maçta 9-0'lık net bir galibiyet elde etti. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tribünde takımını yalnız bırakmadığı görüldü. Başkan Kocagöz, Kepezspor Futbol AŞ Başkanı İsmail İltemir ve Kepezspor Kulüp Başkanı Hakan Çatal ile birlikte maçı izledi.
 
Emre Gemici'nin 5 gol attığı maçta, diğer goller Bilal Gülden, Onur Kolay ve Ozan Can Dursun'dan geldi. Tugay Cicili kendi kalesine gol atarken, takım 9-0'lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Kepez Belediyespor, puanını 67'ye yükselterek lig liderliğini sürdürdü.
 
Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inen Başkan Mesut Kocagöz, futbolcuları ve teknik heyeti galibiyetleri dolayısıyla tebrik etti. Başkan Kocagöz, "Kepez Mesut olacak demiştik, Kepezspor futbol takımımız da 'Mesut' oldu. Alınan farklı galibiyetten dolayı herkesi kutluyorum. Başarılarımız sürecek ve takımımızı daha iyi yerlerde göreceğimizden hiç şüphem yok" dedi.

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.