Karataş, Akşener’le buluştu

Karataş, Akşener’le buluştu

İyi Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Dr. Özlem Karataş, bugün yapılan İYİ Parti Grup toplantısına katıldı. Karataş, toplantının ardından Akşener ile görüştü

A+A-

İyi Parti’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Özlem Karataş,  TBMM’de yapılan İYİ Parti Grup toplantısına katıldı. Toplantının ardından Genel Başkan Meral Akşener ile görüşen Karataş, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Grup toplantısına katılmanın gurur verici olduğunu söyleyen İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Özlem Karataş, “Zaman zaman haksızlığa uğrayan ve her zaman hakkını hak ederek kazanan bir kadın olarak mücadelesini Meclis çatısı altında sürdürmeye kararlıyım. Türkiye’de 85 milyon insanın eşit ve adaletli yaşamayı hak ediyor. Bu ülkede kadın olmanın zorluğunu yaşamış bir kardeşiniz olarak, ön yargıları kırmak için mücadele etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

VATANDAŞ PERİŞAN

Aday adaylığını açıkladıktan sonra ilçe gezilerine başladığını, esnaf ziyareti yaptığını belirten Karataş, “Vatandaş ekonomik krizle boğuşuyor. Ekibimizle yaptığımız çalışmalar sonucu hazırladığımız raporu genel merkez sunduk. Esnafın sorunlarını, gençlerin ve kadınların sorunlarını madde madde yazdık” diye konuştu. Zorlukları aşıp, kadın ve kız çocuklar üzerindeki hem fiziksel hem de psikolojik eril şiddeti önleyerek ülkeye olan borcunu ödemek istediğine dikkat çeken Karataş, “Kadınlarla ilgili eşit iş, eşit ücret, eşit haklar konusunda var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. 1 çocuk annesi olarak, evlatlarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim görmesi için eğitimde yüksek standartlarda fırsat eşitliğini savunuyorum” diye konuştu. Karataş, 2 Nisan’da Antalya’da yapılacak İYİ Parti Temayül yoklamasına katılacak tüm aday adaylarına başarılar diledi.

 

DR. ÖZLEM KARATAŞ KİMDİR?

1974’te dünyaya gelen Özlem Karataş, 1998’de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde İngilizce Tıp eğitimini tamamladı. Beykent Üniversitesi’nde Yüksek Lisans yaptı. 2002-2010 il ambulans servisinde çalışan Karataş, 2010-2012 başhekim yardımcılığı, 2012-2016 Muratpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Şube Müdürü, 2016-2020 Kriz Koordinasyon Merkezi, 2020-2023 Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Sağlık sektöründe önemli görevlerde bulunan Karataş, iyi derecede İngilizce biliyor bir çocuk annesi.

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.