İhtiyacı olan ailelerere ağırlıklı battaniye

İhtiyacı olan ailelerere ağırlıklı battaniye

Ceyda Düvenci’nin Serepral Palsi haftası nedeniyle gerçekleştirdiği Instagram canlı yayınına, Fizyoterapist Ebru Albayrak Sidar konuk oldu.

A+A-
Serepral Palsi haftası nedeniyle Taş Kağıt Makas Atölyesi instagram hesabından alanında uzman isimlerle farkındalık yaratmak adına canlı yayınlar yapan Ceyda Düvenci’nin dün akşamki yayınına Duyu Bütünleme Uzmanı Fizyoterapist Ebru Albayrak Sidar konuk oldu. Serebral Palsi’de duyu bütünlemenin önemini ve ağırlıklı battaniyenin faydalarını masaya yatıran Düvenci ve Sidar önemli konulara
değindi.   
 
 
AMERİKA’YA GİTMEYE GEREK YOK 
 
Kızı Melisa ile yaşadığı süreçten ve ağırlıklı battaniyenin hem kızına hem de kendine sağladığı yararlardan bahseden Düvenci: “10 yıldır ağırlıklı battaniye kullanıyoruz Melisa için ve zamanında Amerika’dan getirmek zorunda kalmıştım çünkü Türkiye’de yoktu. Doktorların tavsiye ettiği hatta reçeteyle verdiği bu ağırlıklı battaniyeye artık çok kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. Türk bir girişimci tarafından üretilen ve içeriğinde yer alan cam kürecikler sayesinde sağlıklı bir uyku deneyimi yaşatan ağırlıklı battaniye bizim hayatımızı kolaylaştıran ve daha kaliteli uyku uyumasını sağlayan bir parçamız oldu” açıklamasında bulundu.
 
İHTİYACI OLAN AİLELERE AĞIRLIKLI BATTANİYE HEDİYESİ
 
 Yayın sırasında sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştiren Ceyda Düvenci, yayını izleyenler arasından seçtiği 10 aileye de ağırlıklı battaniye hediye etti. Markanın da elini taşın altına koyarak özel çocukların ve ailelerinin kaliteli uyku uyuması için hediye ettiği ağırlıklı battaniyeler çok fazla ilgi gördü. Aynı zamanda hem Ceyda Düvenci hem de ağırlıklı battaniye firması farkındalık yaratan bu sosyal sorumluluk projesi ile serebral palsili ailelerin yanında olduklarını gösterdi. 

Bu haber toplam 3467 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.