Günaydın: Yolsuzlukların hesabı sorulacak!

Günaydın: Yolsuzlukların hesabı sorulacak!

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, partisinin kazandığı illerde belediye başkanlarının parti ilkeleri çerçevesinde hizmet vereceğini ve geçmişe yönelik yolsuzlukların da hesabının sorulacağını vurguladı.

A+A-
 
 
 
Günaydın, TRend MEDYA'nın YouTube'da Naime Akbin moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayınında konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin birinci parti olmasını değerlendiren Günaydın, bu sonuçların, öncelikle İstanbul il kongresi, ardından CHP kurultayı ve yerel seçimler için yapılan çalışmalarla organize edildiğini ifade etti.
 
Galibiyetin 10 ay gecikmeyle geldiğini belirten Günaydın, vatandaşın karanlık tünelden çıkma çabasının sonuçlara etki ettiğini söyledi. Ayrıca, Türkiye'nin çeşitli illerinde elde edilen zaferlerin önemli olduğunu vurgulayarak, kazanılan belediyelerin iyi yönetilmesi gerektiğini vurguladı.
 
Belediyelerin iyi yönetilmesi için 1 Nisan'dan itibaren çalışmalara başladıklarını belirten Günaydın, kazanılan belediyelerin samimi, halktan yana ve kibirden uzak bir şekilde yönetilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, mazbatalar alındıktan sonra denetim yapacaklarını ve geçmişe yönelik yolsuzlukların hesabının sorulacağını dile getirdi.
 
Son olarak, Günaydın, İstanbul'un kazanılması konusunda kaygılarının olmadığını ve bu sonucun siyasete yeni bir yön verme fırsatı sunduğunu belirtti. Kazanılan illerin büyük bir memnuniyet yarattığını ve Kütahya, Kastamonu, Afyon, Kırıkkale gibi illerin kazanılmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.
 
 
 
 
 

Bu haber toplam 386 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.