Gelecek her yerde

Gelecek her yerde

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı belediye başkan adaylarını açıkladıktan sonra Antalya’yı karış karış dolaşmaya başladı

A+A-

Gelecek Partisi Antalya’da Alanya’da Mevlüt Demir’i, Elmalı’da Mustafa Şeker’i, Kumluca’da ise Mehmet Aksoy’u belediye başkan adayı olarak gösterdi. İsimlerinin açıklanmasının ardından 3 aday da bölgelerinde harıl harıl çalışmaya başladı. İl Başkanı Muhammet Acar, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yöneticileri ile seçim bölgelerini ziyaret ederek başkan adaylarının çalışmalarına katıldı.

ADAYLARA BÜYÜK İLGİ VAR

3 ilçede de nokta atışı aday gösterdiklerini söyleyen İl Başkanı Muhammet Acar, “Alanya’da Mevlüt başkanımız Torosların evladı olarak 7 gün 24 saat sahada çalışıyor. Alanya’nın fotoğrafını çeken Mevlüt başkan ilçeyi kalkındıracak projelere imza atıyor. Kendisine büyük bir ilgi gösteriliyor” dedi. Acar, aynı şekilde Elmalı’da da Mustafa Şeker’e büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ

Şeker’in esnafı ziyaret ettiğini, kapı kapı dolaştığını söyleyen İl Başkanı Acar, “Mustafa başkanımız 35 yıllık siyasi tecrübesiyle Elmalı’ya temiz belediyeciliği getirecek. Yine batıda Kumluca adayımız Mehmet Aksoy, tüm özverisi ile çalışıyor” dedi. Doğu’dan batıya kadar Antalya’yı karış karış gezdiklerini söyleyen İl başkanı Acar, “Antalya’da çınar yaprağının gölgesinde temiz belediyeciliği getirmek için çalışıyoruz. Görüştüğümüz, kalbine dokunduğumuz vatandaşlardan olumlu geri dönüş alıyoruz. Çünkü biz gerçekleri söylüyor, halka huzur veren projeler anlatıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.