Endonezya Büyükelçisinden CW Enerji'ye ziyaret

Endonezya Büyükelçisinden CW Enerji'ye ziyaret

ENDONEZYA Ankara Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, CW Enerji'yi ziyaret etti.

A+A-

ENDONEZYA Ankara Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, CW Enerji'yi ziyaret etti. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Büyükelçi Purnama'nın ziyaretine eşlik ederek AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Endonezya Ankara Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama'nın fabrikayı gezerek üretimi yerinde gördüğünü belirten Tarık Sarvan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarvan, güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Büyükelçi Achmad Rizal Purnama'nın ziyareti bizleri oldukça mutlu etti. Kendisine fabrikamızı gezdirdik. Üretim sürecimizi yakından gördü ve hammadde girişinden panellerin sevkine kadar geçen tüm süreç hakkında detaylı şekilde bilgilendirildi. Çalışma arkadaşlarımızla da bir araya gelen Sayın Purnama'ya firmamızın kuruluşundan bu yana geçen süreci anlattık ve hayata geçirdiğimiz projelerimizi kendisi ile paylaştık" dedi.

Büyükelçi Purnama'ya CW Enerji'nin yenilikçi ürünlerini ayrıntılı bir şekilde anlattıklarını dile getiren Sarvan, birlikte üretilen güneş panellerini yakından incelediklerini kaydetti. Sarvan, "Büyükelçi Purnama'ya inovatif ürünlerimiz hakkında bilgiler verdik. Diğer yandan kendisine savunma sanayine yönelik geliştirdiğimiz projelerimizle birlikte elektrikli araçların şarj edilmesi için geliştirdiğimiz CV Charging Vehicles markamız hakkında da bilgi aktardık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

DHA

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.