‘Efe’ sözü

‘Efe’ sözü

CHP’den Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi A.Adayı olan Hanife Aldemir Efe, müracaatını miting havasında yaptı. Efe, meclis üyesi seçildiğinde ulaşabilir olacağının sözünü verdi

A+A-

 

CHP’de aday adaylık süreci tamamlandı. Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi A.Adayı olan Hanife Aldemir Efe’nin adaylık müracaatı miting havasında geçti. 2 Dönem CHP’den Döşemealtı Kadın Kolları Başkanlığı, 2 dönem İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı (halen devam ediyor) yapan Aldemir Efe, başvurunun ardından hızlıca saha çalışmasına başladı. Konyaaltı’nın CHP’nin kalelerinden biri olduğunu söyleyen Aldemir Efe, ulaşılabilir olacağını söyledi.

ULAŞILABİLİR OLACAĞIM

‘Telefonum 7 gün 24 saat açık olacak’ diyen CHP Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Hanife Aldemir Efe, “Halkın oylarıyla seçilen bir siyasetçi ulaşılabilir olmalı. Ben halkın içinden, örgütten gelen biriyim. Beni 7/24 arayabilirsiniz” dedi.  Arzu, istek, irade ile Konyaaltı Belediye meclis üyesi olarak kendisini destekleyenlere teşekkür eden Aldemir Efe, “Dost, arkadaş, kadın, erkek, genç tüm canlarımızın istek, arzu ve düşüncelerinizi belediyeye taşımakla kalmayarak tüm haklı taleplerinizi neticelendirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim” diye konuştu.

HİZMET İÇİN ADAYIM

İlçenin çöp, su gibi temel sorun ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında aktif rol alacağını belirten CHP Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Hanife Aldemir Efe, “Engelli vatandaşlara, yaşlı canlarımıza, kimsesiz ve zaruri ihtiyacı olanlara yardımcı olacağım. Sokaklarda boş gezen can dostlarımızı koruyup kollayacağım. İşsizler için mutlaka çareler bulmak için mücadele edeceğim. Belediye başkanımla iş birliği yaparak insana yakışır bir hizmetle partimi iktidara taşımak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Bu haber toplam 1279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.