Devalı kadınlardan el emeği çadırlarına ziyaret

Devalı kadınlardan el emeği çadırlarına ziyaret

DEVA Partisi Antalya Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul, DEVA’lı kadınlarla Konyaaltı Hayat Park’ta kurulan Kadın El Emeği Yılbaşı Çadırlarını ziyaret etti. Özkul, “Kadın varsa umut vardır” diyerek girişimci kadınlara destek verdi

A+A-

Saha çalışmaları ile dikkat çeken DEVA Partisi Antalya Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul, Konyaaltı Kadın Çalışma Başkanı Neslihan Çiçek ve Antalya Kadın Çalışmaları Başkan Yardımcısı Neslihan Gençaslan ile birlikte Konyaaltı Hayat Park’ta kurulan Kadın El Emeği Yılbaşı Çadırlarını ziyaret etti.  Çadırları boydan boya ziyaret eden DEVA’lilar, Devr-i zaman işletme sahibi Ebru Arık ile sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arık, Nuray Özkul’a fular hediye etti. 

KENDİ ÜRETEN KADINLAR…

El emeği ürünlerin mutlaka görülmesi gerektiğini belirten DEVA Partisi Antalya Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul, “Günümüz koşullarında kendi üreten ve alnının teriyle hak ettiğini kazanan kadınların yanındayız. Bugün de Hayat Park’taki yılbaşı çadırlarını ziyaret ettik. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve Deva Partisi Genel Merkez Kadın Çalışmaları Koordinatörü Bahar Kayserilioğlu’nun talimat ve istekleri doğrultusunda saha çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

KADININ TOPLUMDAKİ YERİ

“Kadın el emeğinin yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Özkul, “Kadının toplumdaki yerinin güçlendirilmesi; ailede, ekonomik sistemde ve siyasal alanda emeğinin ve rolünün karşılığını bulması ana amacımızdır. Kadınlara yönelik ayrımcılık içeren ve kadınların eşit haklara sahip olmasını sınırlayan her türlü uygulama ve engel ile mücadele edeceğiz.  Kadınların sivil toplum kuruluşlarında aktif çalışmalar yaparak toplumsal gelişime katkı sağlamalarını teşvik eden politikalar geliştireceğiz” diye konuştu.

 

 

Bu haber toplam 991 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.