DEVA Partisi'nden deprem ziyaretleri

DEVA Partisi'nden deprem ziyaretleri

DEVA Partili İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde depremzede vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

A+A-
Son olarak, deprem bölgesinden Karabağlar’a göç eden vatandaşları ziyaret eden Ösen, sorunları dinleyerek çözüm için çaba sarf ediyor. Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya ve DEVA Partisi teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Ösen, evlerine konuk olduğu depremzede ailelerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşları anarak sözlerine başlayan Ösen, "Bugün ülkemizi yasa boğan depremlerin yıl dönümünde, depremzede vatandaşlarımızın yanında olmak bizim için önemli. Ancak, yaşanan sorunların çözümü için daha fazla çaba sarf etmemiz gerekiyor" dedi.
 
Ösen, deprem bölgelerinde halen çözülemeyen imar ve konut sorunlarına da dikkat çekerek, "Geçen bir yıla rağmen, depremzedelerin mağduriyetleri giderilemedi. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi büyük bir haksızlık. Bu nedenle, hükümeti bir kez daha depremzedelerin sesine kulak vermesi ve gerekli tedbirleri alması konusunda uyarıyoruz" şeklinde konuştu. Ösen ve DEVA Partisi, depremzede vatandaşların yanında olmaya devam ederek, yaşanan sorunların çözümü için gerekli adımları atmaya kararlı olduklarını vurguladılar.
 
 
 
 

Bu haber toplam 1359 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.