Dere, TESK yönetim kurulunda !

Dere, TESK yönetim kurulunda !

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.

A+A-
TESK 21. Olağan Genel Kurulu'na Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Federasyon ve Birlik Başkanları, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, delegeler ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
 
TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken büyük bir farkla yeniden genel başkanlık görevine seçildi.
 
Ankara’da yapılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu 21. Olağan Genel Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.  3 adayın yarıştığı genel kurulda Mehmet Yiğiner 187, Muharrem Karabacak 117 oy alırken, mevcut Başkan Bendevi Palandöken 397 oy alarak güven tazeledi.
 
AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE İKİNCİ KEZ  
 
TESK YÖNETİM KURULUNDA
 
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere yeniden TESK Yönetim Kurulu’nda yer aldı.
 
Geçmiş dönemde de TESK yönetiminde Antalya'yı temsil eden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere de yönetimdeki yerini koruyarak listedeki tek Antalyalı isim oldu. Seçim sonrası Bendevi Palandöken ve Adlıhan Dere’nin yaptıkları açıklamada; Dün olduğu gibi yarın da, tüm esnaf camiasına eşit mesafede hizmet etmeyi sürdüreceklerini vurgulayarak “Esnafın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” dediler.
 
Türkiye genelinden 13 mesleki Federasyon ve 82 esnaf odalar birliği delegelerinin katıldığı genel kurulda Bendevi Palandöken'in başkanlığında; Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Mehmet Burhan Aksak, Fevzi Apaydın, Zekeriya Mutlu, Alican Ebedinoğlu, Adlıhan Dere, Şevket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdülkadir Teksöz, Halil İbrahim Balcı, Talat Dinçer, Kadir Durmuş, Fehmi Erdem ve Ahmet Kuybu oldu.
 
Denetim Kurulu Asil Üyeler: Bahamettin Öztürk, Ahmet Aydan, Şevket Memiler, Bayram Karakaş ve Doğan Ceylan oldu.
 
AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) 21. Olağan Genel Kurulumuzda güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan Seçilen Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken'i, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Antalya delegesi olarak her zaman Sayın Genel Başkanımızın yanındayız. Hep birlikte esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı olarak şahsıma yeniden Yönetim Kurulu Üyeliği görevini veren Sayın Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’e şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve Antalya’mız adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Genel Kurulumuzda bizlere destek veren başta Antalya delegasyonumuz olmak üzere tüm delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Genel Kurulumuzun başta esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.