Dedeman, 11 Yıl Sonra Yeniden Antalya'da

Dedeman, 11 Yıl Sonra Yeniden Antalya'da

Dedeman Olympos Health Resort, 17-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen görkemli açılış etkinliği ile 2024 yaz sezonuna iddialı bir giriş yaptı.

A+A-
 
Dedeman Hotels & Resorts International, "Herkesin Dedeman'ı" olma vizyonuyla sunduğu hizmet kalitesini, 11 yıl aradan sonra tekrar Antalya'ya taşıdı. Olimpos'un doğası, tarihi ve huzur dolu atmosferinde yer alan Dedeman Olympos Health Resort, 17-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen görkemli açılış etkinliği ile 2024 yaz sezonuna iddialı bir giriş yaptı.
 
Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri olan Dedeman Hotels & Resorts International tarafından işletilecek olan otel, markanın dördüncü resort oteli olarak önemli bir yere sahip olacak.
 
Görkemli Açılış Etkinliği
Dedeman Olympos Health Resort'un açılış törenine, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Başkan Vekili Murat Özmestçi ile Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve otelin mülk sahibi Ramazan Başak katıldı. Ayrıca, Türkiye’nin önde gelen seyahat acenteleri, Dedeman satış ekipleri, otel genel müdürleri ve genel merkez yöneticileri de etkinlikte yer aldı.
 
"Efsane Geri Döndü"
Olimpos, Beydağları'na yaslanan konumu, Likya Antik Kenti'nin izlerini taşıyan kültür mirası ve mavinin her tonunu barındıran koylarıyla tatilcilerin gözdesi bir yer. Dedeman Olympos Health Resort, bu doğal ve tarihi zenginliklerin ortasında, deniz ve güneş odaklı tatil deneyimini yeniden tanımlayacak.
 
Resort Turizminin Kapsamını Genişletiyor
Dedeman Olympos Health Resort, geniş süit odaları ve villa seçenekleriyle farklı konaklama beklentilerine yanıt veriyor. Sağlık hizmetlerini de içine alan çok yönlü konsepti ile misafirlerine Dedeman misafirperverliğini sunuyor. Otel, 10 farklı tipte 202 oda ve 800 yatak kapasitesine sahip. 3’ü alakart olmak üzere 4 restoran, 24 saat hizmet veren Myra Lounge, Lymra Pool Bar, Colosseum Bar, Simena Snack Bar ve Solyma Corner alanları bulunuyor. Ayrıca, Türk hamamı, sauna ve SPA merkezi ile misafirlerine eksiksiz bir tatil deneyimi sunuyor.
 
Çok Yönlü Tatil Deneyimi
40 bin metrekarelik geniş alana yayılan spor ve eğlence merkezi, çocuk misafirler için Oly Kids Club ve çeşitli sağlık hizmetleri sunan bir klinik ile Dedeman Olympos Health Resort, her yaştan misafire hitap eden bir tatil deneyimi sunuyor.
 
Renkli Açılış Etkinlikleri
Dedeman Olympos Health Resort açılış etkinliği kapsamında, 17 Mayıs akşamı ünlü astrolog Hande Kazanova ile keyifli bir astroloji söyleşisi gerçekleştirildi. 18 Mayıs'ta ise acenteler, otel satış ekipleri ve iş ortakları için Olympos'un muhteşem koylarını keşfettikleri bir tekne turu düzenlendi. Akşam ise açılış kurdele kesimi sonrası Dedeman şeflerinin imza yemekleri ve canlı müzik eşliğinde bir akşam yemeği ile devam eden etkinlik, DJ performansı ile dans ve eğlence dolu anlar yaşattı.

Bu haber toplam 1064 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.