Corendon Airlines'tan sponsorluk desteği

Corendon Airlines'tan sponsorluk desteği

Corendon Airlines, Tour of Antalya'nın 5. yılında da sponsorluk desteğine devam ediyor.

A+A-
 
 
İlklerin havayolu şirketi Corendon Airlines, spor endüstrisine örnek teşkil eden çok boyutlu sponsorluk modeliyle dikkat çekiyor. Basketboldan voleybola, futboldan tenise, yelkenden bisiklete kadar birçok farklı branşta gerçekleştirdiği sponsorluklarla sporun gelişimine katkıda bulunuyor.
 
Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından düzenlenen Antalya'nın dünya bisikletinde yükselen markası Tour of Antalya powered by AKRA uluslararası bisiklet yarışının 5. yılında Corendon Airlines'ın sponsorluğunu sürdürüyor. Şirket, organizasyondaki sponsorluk desteğini çok yönlü bir şekilde kurguluyor.
 
Corendon Turizm Grubu'nun çatısı altındaki Grand Park Lara, "Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi" belgesiyle dünya çapındaki bisikletçilere ev sahipliği yapıyor. "Dağların Kralı" lider forması, Corendon Airlines sponsorluğunda zirvelere çıkan bisikletçileri ağırlıyor. Alman bisiklet takımı Bike Aid, Corendon Airlines sponsorluğunda Antalya'da yarışıyor. Corendon Airlines, Tour of Antalya sponsorluğunu geniş bir perspektifle ele alarak spora ve sporculara olan desteğini sürdürüyor.
 
Tour of Antalya'ya katılan tüm takımlar, Grand Park Lara'da konaklıyor. Yarışın son etabı olan Antalya-Antalya etabında bisikletçiler, Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'ndan geçecek. Stadyum, 33 bin izleyici kapasitesiyle spor etkinliklerine ev sahipliği yapıyor ve çatısında yer alan güneş enerjisi panelleriyle kendi enerjisini üretiyor.
 
Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, organizasyonun Türkiye ve Antalya'nın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, sporun turizmle buluştuğu etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.
 
Corendon Airlines, geçmişten günümüze birçok kulüp, takım ve etkinliğe sponsorluk desteği sağlayarak Türk sporuna katkı sağlıyor. Bu kapsamda Antalya'nın önemli etkinliklerinden biri olan Tour of Antalya'ya olan desteği öne çıkıyor.

Bu haber toplam 1140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.