Çocuklar kültür ve sanatla buluştu !

Çocuklar kültür ve sanatla buluştu !

Geleneksel Çocuk Atölyesi ile Zarafet Akademisi" etkinliği, üyeler ve çocuklar için unutulmaz bir gün oldu.

A+A-
Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenen "Geleneksel Çocuk Atölyesi ile Zarafet Akademisi" etkinliği, üyeler ve çocuklar için unutulmaz bir gün olarak geçti. Antalya Olgunlaşma Enstitüsü'nün Kaleiçi Merkez binasında gerçekleştirilen etkinlikte, gazeteciler, çocuklar ve gençler geleneksel sanatlarla buluşarak kültür ve sanat dolu bir gün geçirdi.
 
Geleneksel Çocuk Atölyesi'nde, çocuklar bez bebek yapımından cam şekillendirmeye, seramik çalışmalarından ebru sanatına kadar çeşitli etkinliklerle geçmişe yapılan bir yolculukta deneyim kazandılar. Aynı zamanda, Zarafet Akademisi'nde geleneksel sanatların inceliklerini keşfettiler. Etkinlik, katılımcılara el becerilerini geliştirme ve kültürel derinlikte bir yolculuğa çıkma fırsatı sundu.
 
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, etkinlikle ilgili olarak, "Kültür ve sanatın bir araya geldiği bu etkinlikle topluma güzelliklerinin kapılarını aralarken, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattık. Kültürel mirasın korunması ve çocuklarımıza yönelik eğitici etkinlikler düzenlemek, AGC olarak bizim öncelikli hedeflerimizden biri" dedi.
 
Antalya Olgunlaşma Enstitü Müdürü Emine Erkal ise, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Çocuklarımızın el becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve kültürel değerlerimizi yaşatmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlik, katılımcılar arasında olumlu bir etkileşim yaratmamıza vesile oldu. Gelecek nesillere aktarılacak güzellikleri bir arada keşfetmek çok anlamlı."

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.