CHP'li başkandan iddialı açıklama!

CHP'li başkandan iddialı açıklama!

Ordu'da kamu çalışanları CHP il yönetimini ziyaret ederek yazılı bir metin ile sorunlarını dile getirdiler. Kamu çalışanları sorunların çözümü için CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin'den destek istediler.  

A+A-
Türkiye'de her geçen gün mağdur olduğunu dile getiren kişi, topluluk ve çalışanların sayısı artmaya başladı. Herkes mağduriyetinin çözümü için elbette ki siyasilerin kapısını çalıyor. Kamu çalışanları Ordu ilinde CHP il başkanlığına sorunlarını içeren bir metinle ziyarette bulundu. Sorunlarına çözüm aradı.
 
Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, "Şef statüsünde kamu çalışanları il başkanlığımızı ziyaret ederek sorunlarını içeren bir yazı sundular. Kamu çalışanları genel başkanımızın dile getirdiği her sorunun iktidar tarafından çözüme kavuşturulduğunu, bu nedenle sorunlarını dile getirmek noktasında partimizin desteğini talep ettiler.
 
Bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağımızı ifade ettik. Sorunların yer aldığı metinde CHP'nin günlerdir kamuoyunda dile getirdiği 3600 ek gösterge ve bütün kamu çalışanlarının sorunları kısaca özetlenmiş. CHP olarak zaten kamu çalışanlarının sorunlarını biliyor ve çözümü için politikalarımızı hazır ediyoruz. Halkımız sorunlarının çözümü için partimizi tercih etmesi bize güç veriyor. Daha fazla çalışma azmi veriyor. CHP iktidarına halkımız hazır!" açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 637 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.