Çalışmanın karşılığını aldık

Çalışmanın karşılığını aldık

Mehmet Siyahkoç ve ekibi ile iyi bir ivme yakalayan Deva Kepez İlçe Teşkilatı, son üç ayda en çok üye kaydı yapan teşkilat oldu. İlçe Başkanı Siyahkoç, "Başarımızı takım çalışmasına borçluyuz. Bu daha başlangıç" dedi

A+A-
Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı büyük bir başarıya imza attı. Halkla İlişkiler Başkanı Recep Yıldırım, Kadın Politikaları Başkanı Güler Cengiz, Sosyal Politikalar Başkanı Özge Arpalık Zengin, Gençlik Politikaları Başkanı Veysel Çelik ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle Kepez'de basmadık yer bırakmayan DEVA Kepez, son üç ayda Türkiye genelinde en çok üye kaydı yapan teşkilat oldu. 
 
ÇALIŞMANIN KARŞILIĞINI ALDIK
 
Yoğun bir saha çalışması yaptıklarını ve bunun meyvelerini almaya başladıklarını söyleyen Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, "Hem DEVA'ya hem bize hem de Ali Babacan'a müthiş bir sevgi seli var. Pazarcısı, kasabı bakkalı, ülkeyi bu ekonomik krizden DEVA'nın çıkaracağın söylüyor ve inanıyor. Yönetimdeki tüm üyeler gece gündüz demeden çalışıyor. Bunun karşılığını da alıyoruz. Üye kaydında Türkiye birincisi olmamız hem bizim başarımız hem de Kepezlilerin DEVA'ya olan inancının bir göstergesi" diye konuştu. 
 
YÖNETİM BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR
 
Yönetim kurulu yaş ortalamasının 35 olduğunu belirten Siyahkoç, "Dinamik bir ekibe sahibiz. Teşkilat olarak kenetlenmiş durumdayız. Yönetimdeki arkadaşlar sürekli proje sunuyor. Hepsi çok heyecanlı ve bu heyecan sokağa yansıyor" dedi. Partiye yeni katılmasına rağmen muazzam bir enerjiyle karşılaştığını belirten Kadın Politikaları Başkanı Güler Cengiz, "Yönetim olarak birbirimizi tamamlıyoruz.  Toplantılarda beyin fırtınası yaparak çok sayıda proje üretiyoruz. Kepez'in devası olacağız" dedi. Bu arada en çok üye yapan DEVA Kepez, İl Teşkilat Başkanı Emre Karaşin tarafından plaketle onurlandırıldı.
 
 
 

Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.