Çağdaş Bodrum Süper Lig kapısında

Çağdaş Bodrum Süper Lig kapısında

MİSLİ.com Türkiye Basketbol Ligi'ndeki (TBL) ilk yılında aylardır zirveden inmeyen Çağdaş Bodrum Spor'un şampiyon olarak ilçeyi yeni sezonda ilk kez Türkiye...

A+A-

MİSLİ.com Türkiye Basketbol Ligi'ndeki (TBL) ilk yılında aylardır zirveden inmeyen Çağdaş Bodrum Spor'un şampiyon olarak ilçeyi yeni sezonda ilk kez Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde temsil etmek için önünde yalnız 3 engel kaldı. Ligde son 3 haftaya 27 maçta 24 galibiyetle en yakın takipçisi Yılyak Samsunspor'un 2 galibiyet önünde giren Bodrum ekibi, rakibi 3'te 3 yapsa bile 2 galibiyet alması durumunda Süper Lig'e çıkacak. Samsunspor, yarın Sigortam.net deplasmanında oynayacağı maçı kaybederse Çağdaş Bodrum, pazar günü Depomaxx Haremspor'u evinde yendiği takdirde şampiyonluğu matemaksil olarak garantileyecek.

Ligde üst üste 11 galibiyet alan, kurulduğu günden beri hem 2'nci Lig hem de TBL'de evinde oynadığı tüm maçları kazanan Çağdaş Bodrum, Bodrum Spor Salonu'nda pazar saat 14.00'teki maça Süper Lig'in kapısını aralamak için çıkacak. Mucize olmazsa Süper lig için gün sayan Bodrum ekibi kalan 3 maçın 2'sini bileğinin hiç bükülmediği evinde oynamanın avantajına da sahip olacak. Bu sezon ikinci yarıda Çağdaş Bodrum'un dümenine geçen Türk basketbolunun eski yıldızlarından Ender Arslan, takımıyla çıktığı 10 maçı da kazanmıştı.

(FOTOĞRAFLI)

DHA

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.