Büyükşehir'in YKS Hazırlık Kursu başladı

Büyükşehir'in YKS Hazırlık Kursu başladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi'nin (ATABEM) lise son sınıf öğrencileri ve mezunları için üniversite sınavına (YKS) yönelik...

A+A-

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi'nin (ATABEM) lise son sınıf öğrencileri ve mezunları için üniversite sınavına (YKS) yönelik hazırlık kursları başladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere yönelik hazırlık kursları düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere üniversite kapılarını aralıyor. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimiyle beraber ATABEM Çaybaşı Üniversiteye Hazırlık Kurs Merkezi'nde ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başladı.

ÜNİVERSİTE HAYALİM İÇİN GELDİM

Yoğun bir talep ve başvuru sürecinin ardından öğrencilerin ders başı yaptığı kurslarda, üniversiteye hazırlanan 12'nci sınıf öğrencilerine ve lise mezunlarına yönelik akademik kurslar veriliyor. Kursa katılan lise mezunu Suden Karabiber, üniversite hayalini gerçekleştirmek için ATABEM'e geldiğini anlatarak, "Eksiklerimi tamamlamak için kursa geldim. Hedefim "Mütercim Tercümanlık" bölümünü kazanmak" dedi.

BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

Kursta eğitim alan Deren Akman ise, "Yıl boyunca üniversite sınavına burada hazırlanacağım. Hedefim Yapay Zeka Mühendisliği'ni kazanmak. Onun için çok çalışmam gerekiyor. Burada bizlere ücretsiz şekilde eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ederim" diye konuştu.

  

Büyükşehir'in YKS Hazırlık Kursu başladı

DHA

Bu haber toplam 6029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.