Başkan Kotan turnuvada tenis oynadı

Başkan Kotan turnuvada tenis oynadı

Konyaaltı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla HayatPark'ta üçüncü Egemenlik Kupası Tenis Turnuvası'nı düzenliyor.

A+A-
Başkan Cem Kotan, 4 Nisan'da başlayan ve farklı kategorilerde devam eden turnuvayı ziyaret etti. Kotan, çocuk sporcularla tenis oynayarak katılımcılarla bir araya geldi.
 
Kotan, çocukları ve gençleri böyle bir etkinlikte görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Spora ve sporcuya her zaman destek vereceğini vurgulayan Kotan, seçim öncesinde de bu konuda taahhüt vermişti. Kotan, göreve geldikten sonra da belediye tarafından düzenlenen turnuvaların devam etmesini sağlayarak çalışanlara teşekkür etti.
 
Başkan Kotan, spora ve sporcuya desteğin süreceğini ve bu tür etkinliklerin her dalda devam edeceğini söyledi. Mahallelere yayılarak gerçekleştirilecek bu etkinliklerin gençlerin spor ve sanat alanında kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacağını ifade etti.
 
Turnuva, minik, yıldız, genç ve ustalar olmak üzere 4 kategoride gerçekleşiyor ve 302 yetişkin ile 104 çocuk olmak üzere toplam 406 sporcu mücadele ediyor. Turnuva, 23 Nisan Salı günü yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.