Amacı olanlar, pedala basacak!

Amacı olanlar, pedala basacak!

Tour of Antalya uluslararası bisiklet yarışı, 8-11 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

A+A-
Yarış, 16 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçiyi Antalya'da ağırlayacak. Bu yılın teması "Yeşil Gelecek" olacak ve yarışmaya katılan takımlar sürdürülebilirlik, kapsayıcılık, eşitlik, çevre ve sağlık konularına odaklanacaklar.
 
Uno-X Mobility Takımı, sürdürülebilir hareketlilik için çözümler geliştirmek amacıyla kuruldu. Takım, sporcularını bisiklet elçileri olarak konumlandırarak bisiklete olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. BIKE AID takımı, Afrika bisikletini ve sporcularını geliştirme amacıyla Almanya'da kuruldu. Sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkan takım, gelirlerini Afrika'daki insanların yaşam kalitesini artırmak için kullanıyor.
 
Team Novo Nordisk, diyabetli sporcuların oluşturduğu özel bir takım olarak diyabetin profesyonel spora engel olmadığını göstermeyi amaçlıyor. TDT–Unibet Bisiklet Takımı, bisiklet sporunun yazılı olmayan kurallarını sorguluyor ve eğlendirici içerikler üretiyor. Q36,5 Pro Cycling Team ise çevreye duyarlı bir takım olarak biliniyor ve sporun geleceğini sürdürülebilir kılmak için çaba gösteriyor.
 
Toyota, Tour of Antalya'nın "Yeşil Bir Gelecek" vizyonuna destek veriyor. Yarışta kullanılacak otomobillerin hepsi, çevreci teknolojiye sahip Toyota Hybrid modelleri olacak.
 
Tour of Antalya, bisiklet sporunun yanı sıra sürdürülebilirlik, çevre ve sağlık konularına da dikkat çekiyor. Bu yılın temasıyla birlikte, bisiklet yarışının önemi ve etkisi daha da güçleniyor.

Bu haber toplam 1080 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.