Altın Portakal'a gelmişken sağlık kontrolünden geçti

Altın Portakal'a gelmişken sağlık kontrolünden geçti

Antalya Altın Portakal Film Festivali için kente gelen oyuncu Salih Güney, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde sağlık kontrollerini yaptırdı.

A+A-

BU yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali için kente gelen oyuncu Salih Güney, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde sağlık kontrollerini yaptırdı.

Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne gelen oyuncu Salih Güney, sağlık kontrolleri için Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ni tercih etti. Sırayla alanında uzman hekimlere muayene olan Güney'in, yapılan kontrollerde herhangi bir sağlık problemi olmadığı ortaya çıktı.

Sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Salih Güney, "Herhangi bir sağlık sorunum yok. Medical Park Hastanesi'nin ismini çok duydum. Ben de Altın Portakal Film Festivali'ne gelmişken fırsattan yararlanıp tüm kontrollerimi yaptırdım. Yılda en az 1 kere gelip herkesin kontrollerini yaptırması gerekiyor. Hastanede her şey çok güzeldi. Her branşta alanında uzman doktorlar vardı. Çok memnun kaldım" diye konuştu.

Altın Portakal'a her yıl katılmaya devam edeceğini söyleyen Güney, "Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin yaşaması lazım. Cumhuriyetimizin en eski festivallerinden ve bizim için çok kıymetli. Yeşilçam, Altın Portakal ile bütünleşmiştir. Bizim için onur ve gururdur. Yıllardır festivale katılım sağlıyorum. Festival yaşasın diye sürekli katılım göstereceğim. Burada gösterilen sevgi benim için parayla satın alınamayacak bir servettir" şeklinde konuştu.

 

Salih Güney'e sağlık kontrolü

DHA

Bu haber toplam 6533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.