Allesgo.com'a yatırım desteği

Allesgo.com'a yatırım desteği

Türkiye’nin yepyeni pazaryeri Allesgo.com, lansman kampanyaları ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

A+A-
Allesgo.com, İngiltere, İsviçre ve Dubai’den bireysel ve kurumsal yatırım desteği aldı. Emin adımlarla Türkiye’nin e-ticaret yüzü olmaya doğru ilerleyen Allesgo, alıcılar ve satıcılar için yaptığı kampanyalar ile adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. 
 
Start-Up ile Başlayan Yolculukta Yabancı Yatırımcı Durağı!
 
Allesgo.com, üç yıl süren AR-GE çalışmaları sonucunda, vizyoner bir ekip tarafından Ankara’da online pazaryeri olarak kuruldu. Amacı, alıcı ve satıcı arasında hızlı ve güvenli bir kanal oluşturarak online alışverişi dünya standartlarına ulaştırmak olan Allesgo.com, bugün yabancı yatırımcıların dikkatini çeken küresel bir şirket olmaya aday.
 
Allesgo.com, online pazaryerine yeni bir anlayış getirdi. Kendi içinde Çarşı, Pazar ve Hal platformları olan Allesgo, kurumsal satışın yanında; toptan satış, ikinci el ve sıfır modellerini de tek bir isimde topladı. Lansman kampanyaları ile dikkatleri üstüne çeken Allesgo, satıcı ve alıcılar için online alışverişin güler yüzü oldu.
 
Güçlü Altyapısı ile Yabancı Yatırımcılardan Tam Not Aldı!
 
Allesgo, güçlü altyapısı sayesinde, öncelikle alıcı ve satıcılara hızlı ve güvenli bir online ödeme sistemi sunuyor. Bireysel ya da kurumsal fark etmeksizin mağaza açan iş ortaklarına ise ürün yüklemeden güncellemeye kadar her alanda destek sağlayan Allesgo, aynı zamanda bir teknoloji firması olduğunu da kanıtlıyor.
 
Müşteri memnuniyeti odaklı sistemiyle alıcılar tarafında başarı sağlayan Allesgo, iş ortaklarının da memnuniyetini önemseyen bir e-ticaret yapısını hedefliyor ve bunu da başarıyor. Bu yapısı sayesinde de bireysel ve kurumsal yabancı yatırımcılardan destek aldı ve bu yıl itibariyle yatırımcı portföyünü de genişletiyor.
 
Allesgo Lansman Kampanyalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
 
Allesgo.com, alıcılar için Saklambaç, Gopara, Sonbahar Kampanyalarını; iş ortakları için %50 Komisyon indirimi ve 2.000 TL reklam desteğini açıkladı. Mobil uygulamasını da hayata geçiren Allesgo, mobil uygulamayı indirip 250 TL’lik alışveriş yapan yeni üyelerine de 30 TL indirim kampanyasına da start verdi. 
 
Online alışveriş hacminde kayda değer bir hacim sağlamayı amaçlayan Allesgo, atılımlarına devam edecek. Yatırımcılarının da sağladığı destek ile Türkiye’nin online pazaryeri anlayışını dünya standartlarına getirmeyi misyon edinen bu online pazaryerinin adını ileri zamanlarda çok sık duyacağız gibi duruyor.(BDS)
 

 


Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.