Ali Çandır, ATB'de güven tazeledi

Ali Çandır, ATB'de güven tazeledi

ANTALYA Ticaret Borsası (ATB), organ seçimlerinin ikinci aşaması olan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliği seçimi için sandık başına gitti.

A+A-

ANTALYA Ticaret Borsası (ATB), organ seçimlerinin ikinci aşaması olan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegeliği seçimi için sandık başına gitti.

ATB'nin 1 Ekim'de yapılan ilk tur seçiminde, Meclis üyeliğine Murat Köseoğlu, Nuri Büyükselçuk, Ahmet Yılmaz, Veli Karasu, Kadir Sarıcalar, Erdoğan Ekinci, Cüneyt Doğan, Sedat Ekici, Halil Bülbül, Hüseyin Simav, Ragıp Gök, Mert Sönmez, Adnan İngeç, Mustafa Cahit Sönmez, Ali Çandır, Tuncay Özden, Selçuk Çelebi, Hakkı Ergin Civan, Abdullah İnan seçilmişti. Meclisi üyeleri seçimin ikinci turunda, yönetim kurulu, disiplin kurulu TOBB delegelerini seçti. Seçimde Ali Çandır'ın yönetim listesi, meclis üyelerinden tam destek aldı.

ÇANDIR GÜVEN TAZELEDİ

2009 yılından bu yana 3 dönemdir Borsa'nın başkanlığını yürütülen Ali Çandır, güven tazeleyerek 4 yıl için yetki aldı. Ali Çandır başkanlığındaki ATB Yönetim Kurulu üyeliklerine, Halil Bülbül, Cüneyt Doğan, Hüseyin Simav, Ragıp Gök seçildi.

Seçimde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurul delegeliğine Nuri Büyükselçuk, Selçuk Çelebi ve Adnan İngeç seçilirken. ATB disiplin kurulu üyeliklerine Burak Gönen, Nurettin Babaoğlu, Nuri Cengiz, Derviş Kaymaz, Mustafa Fettahoğlu, Hakan Tayfun Aydın seçildi.

ÇANDIR'DAN TEŞEKKÜR

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, Meclis üyelerine destekleri nedeniyle teşekkür etti. 100 yıllık geçmişe sahip Borsa'nın yönetiminde bulunmanın büyük bir onur olduğunu, aynı zamanda büyük bir sorumluluk getirdiğini kaydeden Çandır, proje odaklı çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Borsa'nın yüzyıllık tarihine yakışacak, barış ortamında seçim gerçekleştirdiklerini belirten Çandır, "Demokratik haklarını kullanarak sandık başına giden tüm üyelerimize ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. Çandır, yeni dönemde Borsa'nın çıtasını daha da yükseltmek için çalışacaklarını vurgularken, "Fark yaratıcı çalışmalarımızla ülkemiz, kentimiz, tarım sektörümüz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Borsa Meclisi, 'Çandır' dedi

 

Bu haber toplam 3258 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.