Akşener: İşgalciymişiz; hadi oradan, kendinize gelin

Akşener: İşgalciymişiz; hadi oradan, kendinize gelin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "14 Mayıs'ta seçimi kazanırsak, işgalciymişiz. Hadi oradan be. Kendinize gelin, kendinize. Bunlar, kafayı yemiş"...

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "14 Mayıs'ta seçimi kazanırsak, işgalciymişiz. Hadi oradan be. Kendinize gelin, kendinize. Bunlar, kafayı yemiş" dedi.

Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği geziye Isparta'da devam etti. Uçakla Süleyman Demirel Havalimanı'na gelen Akşener'i, burada partililer karşıladı. Konvoy eşliğinde Mimar Sinan Camisi önüne gelen Akşener, halka hitap etti.

Seçimlerin demokraside bayram olduğunu, ancak iktidarın 14 Mayıs'ı bir savaş olarak gördüğünü söyleyen Akşener, "14 Mayıs'ta seçimi kazanırsak, işgalciymişiz. Hadi oradan be. Bu ülkenin has evlatları nereden işgalci oluyormuş? Kendinize gelin, kendinize. Bir tanesi iyice karıştırmış. İktidara gelirsek, sizin iradeniz bizi seçerse; erkek erkeğe evlilik daha da gerisi var, erkekler ile hayvanların evliliği yasal olacakmış. Bunlar, kafayı yemiş. Bütün psikiyatrları, bu arkadaşları tedaviye, muayeneye davet ediyorum. Bunlar, bir kere başlı başına birer hezeyan ve gerçekten ruh hastalığıdır" dedi.

'BU ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ ÇALDINIZ'

Akşener, sözlerine şöyle devam etti:

FOTOĞRAFLI

Akşener: İşgalciymişiz; hadi oradan, kendinize gelin

DHA

Bu haber toplam 481 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.