Ahid akademi 2. programı online başladı

Ahid akademi 2. programı online başladı

Antalya Halkla İlişkiler Derneği, AHİD AKADEMİ - HALKLA İLİŞKİLER EĞİTİMLERİ 2. PROGRAMI, 14.02.2024 günü başladı.

A+A-

 Hava şartları nedeniyle AKS'de bir araya gelinemeyen ve online gerçekleştirilen eğitim, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TÜHİD Üyesi Doç. Dr. Deniz Akbulut tarafından aktarıldı.

 

TÜHİD Üyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Akbulut, “Cumhuriyet Döneminden Bugüne Halkla İlişkiler” başlıklı bir sunumla katılımcılara Halkla İlişkiler mesleğinin cumhuriyetten itibaren ülkemizdeki gelişimini ve önemli mihenk taşlarını konu alan bir içerik aktardı. Büyük beğeni ile karşılanan sunuma AHİD Başkanı Güldal Siğinç, AHİD Başkan Yardımcısı Aylin Ayaz Yılmaz ve Genel Sekreter Ayşen Ovalı Binbir de izleyici olarak katıldı.

 

Eğitimden önce kısa bir konuşma yapan Doç. Dr. Deniz Akbulut, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği üyeleri olarak Antalya Halkla İlişkiler Derneği’nin çalışmalarını ilgi ve beğeniyle takip ettiklerini, eğitim programına online olarak da olsa katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. AHİD Başkanı Güldal Siğinç, kendisine hem katkıları hem de övgü dolu sözleri için teşekkür ederken, yakın zamanda TÜHİD Başkanı İpek Özgüden Özen ile birlikte bir Antalya buluşması planladıklarını, kendisinin de üyesi olduğu TÜHİD’i Antalya’da AHİD olarak ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.