Adı Muratpaşa'da sonsuza kadar yaşayacak!

Adı Muratpaşa'da sonsuza kadar yaşayacak!

Prof. Dr. Alper Demirbaş'ın, tıp alanındaki çığır açan çalışmalarıyla ve insanlık için yaptığı değerli katkılarla dolu olan hayatı, onun ardından da yaşamaya devam edecek.

A+A-

Antalya'nın sevgiyle anılan isimlerinden biri olan,  Prof. Dr. Alper Demirbaş'ın, tıp alanındaki çığır açan çalışmalarıyla ve insanlık için yaptığı değerli katkılarla dolu olan hayatı, onun ardından da yaşamaya devam edecek. Muratpaşa Belediyesi, Prof. Dr. Demirbaş'ın anısını sonsuza kadar yaşatacak bir adım atıyor.

Prof. Dr. Alper Demirbaş'ın Türkiye'de organ nakli konusunda gerçekleştirdiği benzersiz başarılar ve tıbbın ilerleyişindeki etkisi, sadece bir parka adını vermekle sınırlı kalmayacak. İnsanlık için yapılan bu değerli katkıların, gelecek nesillere ilham olması ve hatırlanması için, Muratpaşa ilçesinde bir park, sadece bir isim değil, aynı zamanda bir miras ve mücadele dolu bir yaşamın sembolü olacak.

Prof. Dr. Demirbaş'ın ailesine ve sevenlerine, bu anlamlı adımın, sevdiklerinin anısını yaşatma ve onun değerli mirasını gelecek kuşaklara aktarma konusundaki kararlılığını yansıttığını ifade etmek istiyoruz. Onun ruhu, Antalya'nın yeşil ve huzurlu köşelerinden birinde sonsuza kadar yaşayacak ve insanlığın yararına yaptığı çalışmalar, her geçen gün daha da büyüyerek yayılacak. (muhabirturk)

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.