11'inci Bodrum Türk Filmleri Haftası başladı

11'inci Bodrum Türk Filmleri Haftası başladı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası oyuncu, yönetmen ve yapımcıların katılımıyla başladı.

A+A-

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası oyuncu, yönetmen ve yapımcıların katılımıyla başladı. Etkinliğin açılışında, birçok ünlü isme çeşitli kategorilerde ödüller verildi.

Bodrum Türk Filmleri Haftası, ünlü oyuncular ve film sektörü temsilcilerinin katılımıyla başladı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen açılış töreninde, çeşitli müzik ve dans gösterileri sunuldu. Gecede, sinemaya emek veren ve hayatını kaybeden sanatçıların yer aldığı slayt gösterisi yer aldı. Daha sonra etkinliğe katılan birçok tiyatro ve sinema sanatçısı ile sektör temsilcisine farklı kategorilerde ödüller verildi. Ödül törenine Ali Poyrazoğlu, Fikret Kuşkan, Suzan Kardeş, Murat Şeker, Mustafa Uslu, Sinem Uslu, Sera Tokdemir, Güven Kıraç, Müfit Can Saçıntı, Açelya Elmas ve Tarık Papuççuoğlu gibi ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcılar katıldı.

İLK KEZ "HALİKARNAS BALIKÇISI ÖDÜLÜ" VERİLDİ

FOTOĞRAFLI

11'inci Bodrum Türk Filmleri Haftası başladı

DHA

Bu haber toplam 2320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.